Basiscursus zeekajakken: avontuur op open water

Heb je na de kajakles Kajak Intro de smaak te pakken, of heb je al wat ervaring en wil je meer leren? Wees welkom bij de basiscursus zeekajakken op de voormalige Zuiderzee.

Tijdens deze dagcursus zoeken we het open water van het IJmeer of Markermeer op. Hier kan je goed het effect van wind en golven op je kajak ervaren. Ideaal om een stevige basis te leggen qua kajaktechnieken en veiligheid op open water. Er is aandacht voor theorie, we gaan veel oefenen met technieken en oefenen met reddingen. In deze cursus komt een combinatie van KVA (Kajakvaardigheid A) en ZV (zeevaardigheid) technieken aan bod en meer dan dat. Er zijn elementen aan toegevoegd die WeKayak voor een basiscursus kajakken op open water ook belangrijk vindt. Je gaat naar huis met meer zelfvertrouwen en een rugzak vol ervaringen!

Kleine cursusgroep: maximaal 4 deelnemers
Gebruik waterdichte tas

Inclusief foto’s
Inclusief bewijs van deelname

De groepsgrootte is maximaal 4, zodat er veel ruimte is om persoonlijke instructie te bieden en in te gaan op specifieke wensen. Uit deze cursus haal je het meest als je al wat kajakervaring hebt opgedaan, bijvoorbeeld tijdens de kajakles Kajak Intro.

Super leerzame en leuke dag gehad! Merel is een topper die lekker volhardend is in het oefenen maar je tegelijkertijd enorm op je gemak doet voelen. Een absolute aanrader! ~ Marjolein

Details

Maximum aantal deelnemers: 4
Vereiste ervaring: Kajak Intro of vergelijkbaar
Qua conditie/fitheid: je kunt een dag lang actief op het water zijn.
Niveau: beginnend, geoefend
Duur: 6-7 uur
Minimum leeftijd: 14 jaar
Prijs: € 145,- p.p. inclusief kajak en uitrusting.
Je kan ook meedoen met je eigen kajakuitrusting: check hier waar die aan moet voldoen. De prijs is dan € 125,-.

Foto’s

Data

Heb je een verzoek voor een basiscursus (zee)kajakken op een datum of locatie naar wens? Neem even contact op.