Selecteer een pagina

Probeer een DesignKayak

Overweeg je om een zeekajak of toerkajak te kopen?
Kom langs op een van de demodagen en probeer de modellen ‘Unplugged’ en ‘Endless’ uit van DesignKayaks. Of stuur een mailtje voor een demo op afspraak.

Tijdens de demo hoor je meer over de kajaks en kan je de kajaks uitproberen op het water. Demodagen zijn er op verschillende plekken in Nederland. Vooraf aanmelden is niet nodig en het is gratis.

DesignKayaks zijn verkrijgbaar via WeKayak. In 2022 is er een beperkt aantal modellen en kleuren beschikbaar. Heb je interesse? Bel of mail!

Specificaties

Er zijn twee modellen: model Unplugged en model Endless. Beide modellen zijn er in 2 maten: regular en large.

“Unplugged is a beginner kayak created for new kayakers and beginners who want the best start on the water. Unplugged responds optimally, and is therefore a shortcut to becoming a skilled kayaker. Endless is created for the more experienced kayaker, for long trips and speed. The kayak is long, narrow and created on an ultra fast bottom shape with inspiration from the surf ski universe. ” ~ DesignKayaks

Unplugged Regular
Lengte: 505 cm
Breedte: 54 cm
Gewicht: 24 kg
Geschikt voor mensen van 160-179 cm met een gewicht tot ca. 80 kg

Unplugged Large
Lengte: 515 cm Breedte: 56 cm
Gewicht: 26kg
Geschikt voor personen van 180-210 cm met een gewicht tot ca. 120 kg

Endless Regular
Lengte: 520 cm
Breedte: 50 cm 
Gewicht: 24 kg
Geschikt voor mensen van 160-179 cm met een gewicht tot ca. 80 kg

Endless Large
Lengte: 530 cm
Breedte: 52 cm
Gewicht: 26 kg.
Geschikt voor mensen van 180-210 cm met een gewicht tot ca. 120 kg

Meer informatie

Op de website van DesignKayaks is veel informatie te vinden over de modellen, het ontwerp, de materiaalkeuze etc. Nu nog alleen in het Deens, straks ook in het Engels.
Het Noorse tijdschrift Padling heeft beide modellen getest. Lees hun bevindingen van het model Unplugged hier en die van het model Endless hier (nog wel even door de vertaler halen!).

“DesignKayaks Unplugged is een eenvoudige en goede kajak voor een zeer goede prijs. De kajak heeft doordachte details en een goede romp, waardoor het ook een kajak is om in te groeien. Dit is een kajak die doet wat de vaarder hem zegt, niet meer of minder, en is een perfecte kajak om in te leren peddelen.”
“Er is geen twijfel over dat het model Endless een van de beste aankopen is die je kunt doen als je een toerkajak van polyethyleen zoekt. De zeewaardigheid is prima en het snelheidspotentieel is zeer goed. De frisse kleuren zijn een pluspunt.
~Padling tijdschrift

Data & locaties

Heb je een verzoek voor een demo op een locatie of datum naar wens? Neem even contact op.