Eskimoteren

 Bij kajaktechniek denken veel mensen aan omslaan en zelf weer rechtop kunnen draaien: eskimoteren. Het is een van de moeilijkere technieken. Er is  vaak een aantal keer les en extra oefening voor nodig om het te kunnen.

Een losse eskimoteerles is geschikt voor alle niveaus. Je kunt aan een les meedoen wanneer je de basiskajaktechnieken beheerst en het geen probleem voor je is om onder water te zijn. De lessen zijn in zoet buitenwater met stadiepte.

De lessen

Eskimoteerles: specifieke coaching in eskimoteren voor kajakkers van elk niveau. Maximaal 4 deelnemers met 1 instructeur. Er wordt ook in tweetallen geoefend.

Praktisch

Locatie: Watersportstrand Blijburg, Amsterdam
Uitrusting: je kunt meedoen met je eigen uitrusting als je een kajak hebt met droge compartimenten en grijplijnen. Verder heb je voor de watertemperatuur geschikte kleding nodig. Een duikbril is fijn omdat je daarmee onder water beter kan zien wat je doet en omdat er geen water in je neus loopt.  Je kunt eventueel kosteloos gebruik maken van een kajak/spatzeil/peddel/zwemvest van WeKayak.
Verblijf: de lessen op de kalender zijn gepland op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Je kan je aanmelden voor meerdere lessen. Wil je in de buurt overnachten dan kan dat op Camping Zeeburg op een tent- of camperplaats of in een van de accommodaties. Je regelt dit zelf via de website van de camping.
Lestijden: e
en eskimoteerles duurt twee uur. De genoemde start- en eindtijd is de tijd vanaf vaarklaar staan aan de waterlijn tot en met de gezamenlijke afronding aan de waterlijn: het is de daadwerkelijke lestijd. Reserveer vooraf en na afloop tijd voor het omkleden en om je eigen kajak naar de waterlijn te brengen.
Verder: na je aanmelding ontvang je de routebeschrijving en een checklist per mail.

Aanmelden

Eskimoteerles
Niveau: alle
Je kunt meedoen wanneer je de basiskajaktechnieken beheerst.
Groepsgrootte: max 4 personen
Duur: dagdeel
Prijs: € 55,- p.p.

Merel heeft verstand van zaken en weet het goed over te brengen op een prettige manier.

Er is een goede balans tussen oefenen en daar serieus in zijn en een gezellige sfeer

Volg WeKayak

Meer info

FAQ
KvK 34341890
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

© WeKayak 2022