Selecteer een pagina

Introductiecursus

Datum

juli 30, 2021

Tijd

12:30

Locatie

Camping Zeeburg

Introductiecursus

Huur jij weleens een kajak, ben je van plan er één te kopen of heb je er eentje liggen die je te weinig gebruikt? Wil je beter met een kajak uit de voeten kunnen? Dan is deze techniekcursus zeker iets voor jou.

Je leert veilig instappen, sturen en stoppen én oefent technieken waarmee je je kajak goed kunt manoeuvreren. Je leert wat je kunt doen wanneer je omslaat en hoe je blessures en blaren voorkomt. Je gaat naar huis met tips en tricks waardoor je lekkerder in een kajak zit en een stuk beter kunt kajakken!

Maximaal 4 deelnemers
10+ Kajaktechnieken
Keuze uit beschut en open water
Inclusief ‘Mijn Skillsheet’ met een overzicht van kajakskills
Inclusief foto’s van de cursus
Inclusief certificaat van deelname

Er doen bewust niet meer dan 4 deelnemers mee aan deze techniekcursus kajakken. Zo is er veel ruimte om jou persoonlijke instructie te bieden en in te gaan op specifieke wensen.

Vereiste ervaring: je kunt zwemmen
Niveau: beginnend
Duur: 4 uur inclusief kleine pauze
Minimum leeftijd: 16 jaar

“Hartstikke leuke cursus waarin je alle basisbeginselen leert. We waren in een klein groepje van vier, daardoor ook fijn dat er veel persoonlijke aandacht was. Ik kon amper kajakken maar aan het eind peddelde ik lekker mee en voelde ik me al heel stoer. Van Camping Zeeburg naar IJburg en weer terug. Lekker op het terrasje van de camping bijkomen. Top middag!” Alice

Voorbij

Locatie

  • Camping Zeeburg
  • Zuider IJdijk 20
  • Amsterdam

Details

  • juli 30, 2021 12:30 16:30
Zet in agenda