Selecteer een pagina

Kajak intro

Datum

september 17, 2021

Tijd

12:30

Locatie

Camping Zeeburg

Kajak Intro

Ben je benieuwd of kajakken iets voor je is? Huur jij weleens een kajak of overweeg je er één te kopen en wil je beter met een kajak uit de voeten kunnen? Dan is deze kajakles echt iets voor jou.

De les bestaat uit wat theorie en veel oefenen op het water. Je leert veilig instappen, sturen en stoppen en oefent technieken waarmee je de kajak leert manoeuvreren. Je leert wat je kunt doen wanneer je omslaat en hoe je blessures en blaren voorkomt. Je gaat naar huis met tips en tricks waardoor je lekkerder in een kajak zit, en kunt een stuk beter met een kajak uit de voeten.

 Groepsgrootte: maximaal 4 deelnemers
 Keuze uit beschut en open water
 Inclusief gebruik waterdichte tas
 Inclusief skillsheet met kajaktechnieken
 Inclusief foto’s
 Inclusief bewijs van deelname

De groepsgrootte is maximaal 4, zodat er veel ruimte is om persoonlijke instructie te bieden en in te gaan op specifieke wensen.

Vereiste ervaring: je kunt zwemmen, kajakervaring is niet nodig
Niveau: beginnend
Duur: 3 uur
Minimum leeftijd: 14 jaar
Prijs: € 60,- incl gebruik kajak & uitrusting. Natuurlijk kan je ook meedoen met je eigen kajak en uitrusting. Check hier waar die aan moet voldoen. Ook met een eigen uitrusting is de prijs € 60,- p.p.

“Hartstikke leuke cursus waarin je alle basisbeginselen leert. We waren in een klein groepje van vier, daardoor ook fijn dat er veel persoonlijke aandacht was. Ik kon amper kajakken maar aan het eind peddelde ik lekker mee en voelde ik me al heel stoer. Van Camping Zeeburg naar IJburg en weer terug. Lekker op het terrasje van de camping bijkomen. Top middag!” Alice

Voorbij

Locatie

  • Camping Zeeburg
  • Zuider IJdijk 20
  • Amsterdam

Details

  • september 17, 2021 12:30 15:30
Zet in agenda