Happy paddling

Kajakken wordt nog leuker met nieuwe ervaringen, door je kajaktechnieken verder te ontwikkelen en meer kennis op te doen. Of je nu een eigen kajak hebt, er af en toe één huurt of van plan bent er een aan te schaffen: met een activiteit van WeKayak vergroot je je mogelijkheden en doe je inspiratie op!

de beste ervaringen delen

Hallo! De activiteiten van WeKayak worden georganiseerd door mij, Merel Nip. Ik kajak sinds 2006 en ben kajakinstructeur voor binnenwater en zee sinds 2015. Ik geef kajakcursussen op alle niveaus en begeleid als gids kajaktochten. Via WeKayak deel ik met veel plezier kennis, ervaring en enthousiasme voor het kajakken. Voor beginnende en ervaren kajakkers, jong en oud, op binnenwater, open water en op zee.

Foto Merel: Otto Kalkhoven voor Landleven

Foto Merel: Annelies van  Uden-Lakerveld

Merel Nip

Zeekajakinstructeur

In kajakken komen veel elementen samen: actief buiten zijn op de mooiste plekken, één zijn met de elementen, nieuwe ervaringen opdoen en uitdagingen aan kunnen gaan. In combinatie met een leuk gezelschap maakt dit kajakken voor mij het perfecte avontuur. Ik blijf mijzelf graag ontwikkelen via cursussen, training en nieuwe ervaringen. Dit deel ik, samen met mijn enthousiasme voor kajakken, graag met anderen.

Kajakinstructeur KI3 binnenwater | Watersportverbond
Zeekajakinstructeur KI3 | Watersportverbond
Sea Kayak Leader | British Canoeing (BCU 4*)
Incident management & Sea survival | ISKGA
Wilderness First Aid (WFA)