Selecteer een pagina

Kajak intro: Beginnen met kajakken

Ben je benieuwd of kajakken iets voor je is? Huur jij weleens een kajak of overweeg je er één te kopen en wil je beter met een kajak uit de voeten kunnen? Dan is deze kajakles echt iets voor jou.

De les bestaat uit wat theorie en veel oefenen op het water. Je leert veilig instappen, sturen en stoppen en oefent technieken waarmee je de kajak leert manoeuvreren. Je leert wat je kunt doen wanneer je omslaat en hoe je blessures en blaren voorkomt. Je gaat naar huis met tips en tricks waardoor je een stuk lekkerder in de kajak zit.

Kleine cursusgroep: 4 deelnemers max.
Keuze uit beschut en open water
Inclusief gebruik waterdichte tas
Inclusief skillsheet met kajaktechnieken
Inclusief foto’s
Inclusief bewijs van deelname

De groepsgrootte is maximaal 4, zodat er veel ruimte is om persoonlijke instructie te bieden en in te gaan op specifieke wensen.

“Hartstikke leuke les waarin je alle basisbeginselen leert. We waren in een klein groepje van vier, daardoor ook fijn dat er veel persoonlijke aandacht was. Ik kon amper kajakken maar aan het eind peddelde ik lekker mee en voelde ik me al heel stoer. Van Camping Zeeburg naar IJburg en weer terug. Lekker op het terrasje van de camping bijkomen. Top middag!” ~ Alice

Details

Maximum aantal deelnemers: 4
Vereiste ervaring: je kunt zwemmen, kajakervaring is niet nodig
Niveau: beginnend
Duur: 3 uur
Minimum leeftijd: 14 jaar
Prijs: € 60,- p.p. inclusief kajak, zwemvest, spatzeil, peddel. Je kan ook meedoen met je eigen kajakuitrusting: check hier waar die aan moet voldoen.

Foto’s

Data

Heb je een verzoek voor een Kajak Intro op een datum of locatie naar wens? Neem even contact op.