Selecteer een pagina

Save the date voor het kayakfest!

KayakFest: zaterdag 2 oktober
30-07-2021 | Corona-update – Omdat het vanwege maatregelen onzeker is of een meerdaags festival door kan gaan, vindt het KayakFest op 1 dag plaats: zaterdag 2 oktober.

Op 2 oktober 2021 vindt de eerste editie plaats van het KayakFest; een dag vol leuke en leerzame kajakactiviteiten, clinics, inspiratie en ontmoeting voor en door enthousiaste kajakkers, aan de rand van het IJmeer.

Kaartverkoop start op 01 september. Het definitieve programma is dan ook bekend. Wanneer je een ticket koopt meld je je gelijk aan voor de activiteiten van jouw keuze. Kan het festival niet doorgaan vanwege coronamaatregelen dan krijg je je geld teruggestort.

Meer informatie

• Tickets
Op 01 september start de kaartverkoop via deze website. De prijs van een ticket is dan ook bekend. Ben je 16-25 jaar dan krijg je 50% korting op de ticketprijs. Hiervoor kan je meedoen aan workshops, clinics en tochten en het randprogramma. Niet inbegrepen zijn eten of accommodatie.

Locatie
Het Kayakfest vindt plaats op Camping Zeeburg Amsterdam, aan de rand van het IJmeer. Sommige activiteiten vinden hier plaats, sommige op andere locaties (zoals het brandingvaren). In dit geval is Camping Zeeburg het vertrekpunt.

 • Overnachten
Camping Zeeburg biedt verschillende mogelijkheden voor overnachting: in je eigen tent of camper, een wagonette of Eco-Cabin. Overnachting is niet inbegrepen in de ticketprijs van het Kayakfest. Je boekt je overnachting zelf via https://www.campingzeeburg.nl/reserveren.

Activiteiten
Clinics, workshops, tochten en andere activiteiten tijdens het Kayakfest duren een dag of dagdeel. Je schrijft je hiervoor in bij de aankoop van een kaartje. Daarnaast is er een randprogramma waaraan je vrijblijvend kunt deelnemen. De activiteiten worden gegeven en begeleid door enthousiaste kajakinstructeurs.

• Niveau van de activiteiten
Het Kayakfest biedt activiteiten op verschillende niveaus. Het Kayakfest is daardoor leuk voor zowel beginnende als gevorderde kajakkers en biedt voor ieder wat wils.

• Kajakuitrusting
Je kunt een kajakuitrusting huren voor € 20,- per dag (beperkt beschikbaar)

• Aanpassingen
Mochten de weersomstandigheden of RIVM adviezen daarom vragen, dan wordt het activiteitenprogramma aangepast.