kajakuitje met je team

Samen eropuit in de buitenlucht, genieten van de omgeving vanuit de kajak.
Een sportief teamuitje onder begeleiding van een kajakinstructeur die zorgt voor de nodige tips en tricks voor onderweg. Voor wie dat wil, met professionele fotoreportage!

Wat ga je doen?
Na ontvangst en een gezamenlijke briefing ga je het water op. De begeleidende instructeur zorgt ervoor dat de kajaktocht ontspannen en veilig verloopt. Halverwege houden we pauze; voor iets te drinken en lekkere tussendoortjes wordt gezorgd. Heb je gekozen voor een fotoreportage? Dan is dit het moment! Hierna vervolgen we de kajaktocht, terug naar de startplek. Hier sluit je de activiteit samen af.

Waar is het?
De start- en eindlocatie is Camping Zeeburg in Amsterdam. In het toiletgebouw van de camping kan je je omkleden en desgewenst douchen. Het café-restaurant van Camping Zeeburg heeft een fijn terras in het groen, een grote binnenruimte en een lekker menu. De ideale plek om aansluitend op het kajakuitje samen iets te eten of drinken.

Fotoreportage
Wil je er écht een onvergetelijke dag van maken? Laat je team tijdens het kajakuitje vastleggen met prachtige levendige foto’s door professioneel fotograaf Lex van den Bosch. Lex is een enthousiaste en ervaren buitenfotograaf die gespecialiseerd is in verhalende reportages en evenementen. Ongedwongen portretten van je team kan hij ook voor je maken: bekijk zijn werk op beeldenverhaal.nl.

Details

Startlocatie: Camping Zeeburg, Amsterdam
Maximum aantal deelnemers: 6*
Vereiste ervaring: je kunt zwemmen, kajakervaring is niet nodig.
Duur: 3 uur inclusief picknickpauze
Prijs: € 390,- incl. BTW, snack & drankje, kajak, uitrusting
Optioneel: professionele fotografie € 295,- excl Btw

* Ben je met meer dan 6 personen? Vraag naar de mogelijkheden, zoals een combinatieprogramma met fietshuur!

Foto’s

Teamuitje boeken?

Mail je verzoek naar: info@wekayak.nl.
Heb je een vraag, neem dan gerust contact op.
Nadat je hebt geboekt krijg je per mail een pdf met alle belangrijke informatie vooraf, die je kunt printen en doorsturen aan je team.