Selecteer een pagina

WeKayak

Bij Wekayak leer je meer dan kajakken. Met kajakles, een kajakcursus en wanneer je erop uit gaat doe je nieuwe kennis en ervaringen op.  Verleg je grenzen en ga op avontuur op de mooiste plekken in de natuur.

Wie geeft instructie 
Over de locatie
Over de kajaks

Pluspunten

Op alle niveaus
Op beschut water, open water en op zee
Kleine groepen
Ervaren en gediplomeerde instructeurs
Begeleiding op maat

 

WeKayak en jij

Wij maken graag mogelijk wat jij met kajakken wil bereiken. Hiervoor delen we met veel enthousiasme onze kennis, ervaring en passie voor de kajaksport.

Merel Nip – Zeekajakinstructeur

Is een bevlogen educator. Gaat graag op ontdekking uit. Combineert het kajakken met freelance werk als projectleider, onderzoeker en leerkracht in cultuur en onderwijs.

Kajakinstructeur KI3 binnenwater | Watersportverbond
Zeekajakinstructeur KI3 | Watersportverbond
Sea Kayak Leader | British Canoeing (BCU 4*)
Incident management & Sea survival | ISKGA
Wilderness First Aid (WFA)

Kata Balogh – Kajakinstructeur

Is een ervaren docent met veel oog voor detail. Combineert het kajakken met haar werk als onderzoeker en docent taalkunde. Spreekt haar talen en speelt altviool.

Kajakinstructeur KI3 binnenwater I.O.
Kajakinstructeur KI2 binnenwater | Watersportverbond

EHBO

Jane – Kajakinstructeur

Kajakt sinds haar elfde en zit nu in haar eindexamenjaar. Werd afgelopen seizoen zelf kajakinstructeur. Geeft les met aandacht en creativiteit.

Kajakinstructeur KI2 binnenwater | Watersportverbond

Locatie

Goed bereikbaar aan de rand van Amsterdam, op de zuidelijke oever van het IJmeer ligt Camping Zeeburg. Van daaruit organiseert WeKayak kajaklessen, kajakcursussen en gaan we erop uit.
Richting het Diemerpark en IJburg kajakken we op beschut water, richting forteiland Pampus op het open water van het IJmeer. Op de camping kan je gebruik maken van de douches en toiletten, er is een gezellig café-restaurant en natuurlijk kun je er overnachten.

 

Kajakvakantie Amsterdam

Ideaal voor een kajakvakantie in Amsterdam: combineer het kajakken met een overnachting op Camping Zeeburg. Met je eigen tent of camper, of met verwarming en een bed in een Eco-Cabin, Wagonette, Barrel of IJ-Pod. De camping ligt aan het water en je bent zo de stad in. Je boekt je verblijf direct via de website van de Camping Zeeburg.

De kajaks

Bij WeKayak vaar je in kajaks van het merk DesignKayaks of in een kajak uit een groeiende collectie classics.