Surfweekend Castricum aan Zee (niveau 2/3/4)

Bestemming

Castricum aan Zee

Surfweekend Castricum aan Zee

Niveau: Niveau 2/3/4
Datum:
28 t/m 30 juni 2024
Duur:
1 avond, 2 dagen
Max. aantal deelnemers: 12
Start- en eindtijd: 19:30 (verzameltijd vrijdagavond), 16:30 (eindtijd zondag)
Bestemming: Castricum aan Zee
Kosten: € 285 p.p. incl. 2 nachten kamperen, 2 dagen instructie/coaching, gezamenlijke maaltijd zaterdagavond

Inhoud
Ga er volledig voor en boek een weekend vol surfplezier, coaching en gezelligheid. Tijdens deze surftweedaagse in Castricum aan Zee heb je keuze uit verschillende clinics gegeven door meerdere instructeurs. Daarmee is het weekend geschikt voor beginnende en ervaren brandingvaarders. Samen eten, lol maken en een nacht op de camping, met een keuzeprogramma van surfclinics op verschillende niveaus.

Praktische details
Lees hier meer informatie over de niveaus.
Welke spullen heb je nodig? Download hier binnenkort de checklist.

Tijdens het surfweekend kamperen we op een eigen veld op Camping Bakkum in Castricum aan Zee. Het weekend begint op vrijdagavond om 19:30 met een briefing, waarin je een keuze maakt voor een clinic op zaterdag. Op zaterdagavond kies je je clinic voor zondag. Op zondag pakken we vooraf aan de clinics de kampeerspullen in. Vooraf aan de clinics verzamelen we op de parkeerplaats bij de strandopgang, waarna we met de kajaks en onze spullen naar het strand lopen.

Omkleden kan alleen op het strand of op de parkeerplaats. Zorg zelf voor een omkleedponcho. Toiletbezoek kan bij een van de strandtenten bij de strandopgang. De start- en eindtijd is de tijd vanaf vaarklaar zijn tot en met de gezamenlijke afronding aan de waterlijn. Dit is zonder de voorbereidingstijd; reserveer vooraf en na afloop minimaal 1 uur om de kajaks vanaf de parkeerplaats of de camping naar de waterlijn te brengen en je om te kleden.

Wanneer er te weinig surf staat maken we een kajaktocht op zee en is er ruimte voor leren scullen of eskimoteren, het trainen van reddingen of andere wensen. Als er te veel wind staat wordt de activiteit geannuleerd en worden je deelnamekosten teruggestort.

Praktische informatie
Voorafgaand aan dit weekend ontvang je een e-mail met de laatste informatie over het programma en het verblijf.

Disclaimer Surfweekend
Surfen of brandingvaren vraagt fysiek veel van je. Daarom is het belangrijk dat je fit bent, zowel fysiek als mentaal. Houd er ook rekening mee dat we samen de kajaks moeten dragen van de strandopgang naar de waterlijn en terug. Je hebt ervaring met omslaan met een spatzeil en uit de kajak komen en hebt dit meerdere keren geoefend. Daarnaast ben je in staat om 100 meter in golven te zwemmen.

Heb je andere vragen? Vind je antwoord tussen de meest gestelde vragen.

 

Voorbij

Bestemming