Pop-up Surfles

Spetteren in de branding! Een pop-up surfles is een les op maat voor zowel beginnende als ervaren brandingvaarders. Wil jij op een veilige manier oefenen en meer leren? Iedereen die weleens eerder instructie in de branding heeft gehad of een kickstart kajaksurf van WeKayak heeft gedaan kan meedoen. Deze surflessen wordt 1-op-2 gegeven en, gezien de golfverwachtingen, last minute gepland. Heb je interesse in een surfles en wil je bericht over de eerstkomende pop-up?

Praktische details

Een pop-up surfles is een les met 2 deelnemers per instructeur. Het is een les van 2 uur in de ochtend, middag of avond die plaatsvindt vanaf het strand.

De pop-up surflessen worden georganiseerd wanneer de golfverwachtingen goed zijn en staan daarom niet op de kalender. Heb je interesse in een surfles, meldt je dan aan voor de mailinglijst.

Vooraf aan de les verzamelen we op een parkeerplaats bij een strandopgang, waarna we met de kajaks en onze spullen naar het strand lopen. Meerijden vanuit Amsterdam is mogelijk.

Omkleden kan alleen op het strand of op de parkeerplaats. Zorg zelf voor een omkleedponcho. Toiletbezoek kan bij een van de strandtenten bij de strandopgang. De start- en eindtijd is de tijd vanaf vaarklaar zijn tot en met de gezamenlijke afronding aan de waterlijn. Dit is zonder de voorbereidingstijd; reserveer vooraf en na afloop minimaal 1 uur om de kajaks vanaf de parkeerplaats of de camping naar de waterlijn te brengen en je om te kleden.

Disclaimer Pop-up Surfcoaching

Surfen of brandingvaren vraagt fysiek veel van je. Daarom is het belangrijk dat je fit bent, zowel fysiek als mentaal. Houd er ook rekening mee dat we samen de kajaks moeten dragen van de strandopgang naar de waterlijn en terug.
Je hebt ervaring met omslaan met een spatzeil en uit de kajak komen en hebt dit meerdere keren geoefend. Daarnaast ben je in staat om 100 meter in golven te zwemmen.

Meer Kajaksurf

Wil je surfles op een specifieke datum of bestemming? Dat kan. Neem contact met me op, dan bespreken we wat mogelijk is.